Pretraži

ODAKLE VAM PRAVO? Sara Stanković stala u odbranu LGBT zajednice i poslala oštru poruku

Influence
0
Photo: Instagram/saraastankovic

Saru je pogodilo to što ljudi sebi daju previše za pravo da komentarišu tuđu intimu, pa se zbog toga obrušila na javnost.



  • Odakle vama pravo da nekome pogađate seksualnost ili se smejete kad se izjasni o istoj? Kakav kompleks vise vrednosti vas vozi kad se usuđujete da se smejete nekome ko se izjasni da nije gej? Da li biste se smejali nekome ko se autuje i kaze da je gej? Postuj druge kao sebe. Uostalom niko vama nije dužan da se objašnjava šta je i sa kim spava, a narocito nije niko zaslužio da ga ismejavate na osnovu intervjua gde je imao zajebano pitanje, 90% vas se ne bi snaslo i nalupetali bi kojekakva sranja zbog kojih bi vas posle ovde razvlačili. Smejati se nekome ko kaze da je strejt jer vama zvuci neubedljivo je bolesno koliko i smejati se nekome ko se upravo autovao. Debili sa dva grama mozga samo prestanite da mislite da vama bilo ko, bilo sta duguje u životu. I kako vi znate ko iz kakve priče dolazi? Majmuni – napisala je ona.

Nije se libila da upotrebi i malo teže reči kako bi stala u odbranu LGBT populacije. 

– Bili vi strejt, gej, trans ili šta god, ja bih vas tukla da vas sretnem kad bih se setila da ste se smejali nekome na osnovu toga šta je rekao o svojoj seksualnosti ne vređajuci tuđu – dodala je jutjuberka.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence