Pretraži

O ljubavnom trouglu tiktokera bruje mreže! Influenserka ukrala dečka drugarici i pokušala da napravi žrtvu od sebe, pa naišla na lavinu negativnih komentara

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/sophialacorteee, halleykmcg

Drama oko TikTok zvezda Sofije La Korte, Hali Kejt i Rida Vilijamsa privukla je veliku pažnju na internetu.

Poslednjih par dana, korisnici društvenih mreža počeli su da prate troje influensera iz Njujorka koji su se našli u očiglednom ljubavnom trouglu.

Drama je počela u novembru 2023. godine kada je Rid raskinuo sa Hali nakon devet meseci veze. Mesec dana kasnije, pokrenule su se glasine o njegovoj vezi sa Sofijom, za koju se pričalo da je bila dobra prijateljica sa Hali.

„Ti ćeš da ‘pređeš’ na moju prijateljicu ni tri nedelje nakon naše devetomesečne veze u kojoj smo svaki dan provodili zajedno?“, rekla je Hali u sada izbrisanom TikTok videu. „Poslala sam toj devojci poruku više puta i nije mi odgovorila, što je fer. Ni ja ne bih odgovorila da sam na njenom mestu.“

U samo nekoliko kratkih meseci, drama je doživela mnoge preokrete. Evo svega što treba da znate o TikTok sagi koja okružuje Sofiju, Hali i Rida:

Nakon što su Sofija i Rid izašli na sastanak u decembru 2023. godine, Hali se snimila nekoliko klipova koje je objavila na društvenim mrežama i u kojima je iskreno podelila svoje mišljenje o nastaloj situaciji.

„Dame, neka vam ovo bude lekcija. Nikad nemojte da se sažalite na muškarca ili da ga branite,“ rekla je u izbrisanom TikTok videu, prenosi J-14. „Jer (ni tri nedelje nakon što vas je iznenada ostavio) nakon što pokušate da ga zaštitite, on će izaći na sastanak sa nekim koga ste smatrale prijateljicom i sa kim ste prethodnu noć pile šotove!!“

Međutim, u januaru, Sofija je u svom podkastu „Out of Touch” tvrdila da nikada nije bila prijateljica sa Hali i da je uopšte ne poznaje.

„Nikada ne bih izdala neku svoju prijateljicu,“ rekla je tada. „Nikada ne bih uvlačila neku ženu u negativnu priču na internetu i nikada ne bih loše govorila o drugoj ženi. Uvek branim druge žene.“

U aprilu, Hali je potvrdila da je ponovo sa Ridom kada je 5. aprila objavila TikTok video sa njim uz opis: „Zar niste raskinuli!?“ Tokom leta, nastavila je da objavljuje slike sa Ridom sa događaja u Hemptonsu, popularnom letovalištu u kom je kupila kuću. Takođe je posetila Ridovu porodicu u njihovoj rodnoj državi Viskonsin.

@halleykate♬ original sound – dalia

Rid je na kraju podelio razlog zašto je dao vezi još jednu šansu. „Kada je postalo stvarno ozbiljno među nama, jednostavno sam morao da se povučem i radim na sebi. Naučio sam mnogo o sebi u to vreme,“ rekao je u avgustovskoj epizodi podkasta „Delusional Diaries“. „Samo sam shvatio da sam bolja osoba kada sam sa njom i da me ona čini srećnijim nego bilo ko drugi. I nisam želeo da je izgubim.“

Nekoliko dana nakon što su Rid i Hali gostovali u podkastu „Delusional Diaries“, Sofija je objavila odgovor u tri dela na TikToku.

U svom prvom videu objavljenom u ponedeljak, 19. avgusta, Sofija je potvrdila da je izašla na sastanak sa Ridom i da su se poljubili. Sledećeg dana, tvrdila je da joj je Hali poslala poruku pitajući je da li je bila sa Ridom. Sofija joj nije odgovorila jer „ne osećam da moram. On je slobodan, a ona je doslovno morala da se predstavi preko poruke.“

Dodala je da je Hali srela „možda tri puta“, da nikada nisu provodile vreme zajedno i da nikada nisu razmenile brojeve telefona.

@sophialacortei was bored today

♬ original sound – sophia la corte

Hali je između ostalog tvrdila da je dok je bila na piću sa Sofijom ona pretraživala njene pratioce kako bi pozvala njenog bivšeg dečka na dejt, što je Sofija oštro demantovala, kao i navode da je njena torba ostala u Halinoj kući.

Influenserka je kasnije dodala da se veza sa Ridom nije nastavila iz drugih razloga, a ne zbog njegove bivše devojke.

„Mislim da sam shvatila da Rid možda nije pravi za mene,“ dodala je, „i veza je jednostavno počela da se gasi.“

Iako je očigledno mislila da će njena ispovest naići na simpatije, na nju se obrušila lavina negativnih komentara koji tvrde da je Sofija neiskrena, te da je očigledno pokušavala da preotme drugarici dečka, a kada joj to nije pošlo za rukom odlučila je da od sebe napravi žrtvu.

Mnogi su takođe primetili da je o ovome odlučila da progovori mesecima nakon događaja, te da samo želi da privuče pažnju na sebe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence