Pretraži

Novi trend? Influnseri na TikToku propagiraju autonomnu vožnju

Influence
0
Screenshot: Youtube/ ABC News

Snimci samoupravljivih vozila ipak postoje, a glavni cilj je da privuku pažnju i da šokiraju publiku. Jedan od zanimljivijih primera potiče iz aprila 2021. godine a u pitanju je video na kojem se vidi vozilo u pokretu, ali bez vozača. Prazno mesto za volanom snimila je TikTok korisnica Sophia Lovasz, a u pitanju je vozilo Waymo.

Uobičajeni tagovi su #autonomous TikTok, #selfdriving TikTok ili #driverless TikTok, a na postovima se vide autonomna vozila koja izgledaju kao da su već deo svakodnevnog života. Zbog velikog broja pregleda korisnici nastavljaju da postavljaju ovakve sadržaje, a u pitanju su oni koji su već nabavili autonomna vozila, te svoja iskustva dele sa ostatkom sveta.

Tako je i Lovasz postala neka vrsta influensera, zajedno sa Waymo One „robotskim taksijem“ koji je pristala da testira kao putnica. U pitanju je jedino Level 4 autonomno vozilo koje je u ovom trenutku dostupno za javnu upotrebu, a radi se o vozilima koja, kako se tvrdi, mogu samostalno da se snađu u većini saobraćajnih situacija.

Lovasz, ili @sosobombs, je do sada postavila trideset videa s Waymo taksijima, budući da se među prvima prijavila za testiranje ovih vozila u Feniksu u Arizoni.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence