Pretraži

NOVA YOUTUBE DRAMA: Zaratili Baka Prase i Kimi

Influence
0
Screenshot: Youtube/ bakaprase

Razlika u ovom sukobu jeste ta što je za razliku od prethodnih drama, ovaj sukob nije započet od strane Bogdana. 

Naime, Bogdan je objasnio da je Miloš kroz spominjanje Bake u naslovima svojih video klipova žicao preglede i provocirao Bogdana, te na tome dodatno gradio svoje ime i dobijao preglede na Youtube-u u poslednje vreme. 



  • Ja nisam jedini koji mu je pomogao, a prema kome je on posle ispao gnjida. Nijedan jutjuber sa kojim je ranije snimao, neće više da snima sa njim, neće ni da se vidi sa njim, jer je prema svima koje zna ispao gnjida i izdao ih. Svi su vremenom videli kolika je on slina od čoveka i neće da imaju kontakt sa takvom osobom uopšte – započeo je Ilić u svom najnovijem videu.

Ilić je osudio Miloša jer koristi Medžija, roma kojeg je upoznao u Knezu i sa kojim snima video za svoj kanal, zarad što više pregleda na ovoj video platformi. Kako kaže, Miloš je to predstavio kao pomoć malom romu da zaradi i da ga izvuče iz siromaštva, međutim, čvrst je pri stavu da je istina malo drugačija. Bogdan je Kimijevu pomoć predstavio kao samoreklamu, gde jutjuber želi sebe da prikaže kao dobročinitelja i u lažnom svetlu. 

Pored Youtube klipova koje su obojica objavili, njihovo peckanje ne prestaje ni na Instagramu, gde javno upućuju poruke jedan drugom preko svojih Instagram storija. 

Ono što je sigurno jeste da je ova drama tek na početku, a kako će se dalje odvijati ostaje nam samo da vidimo. 

Screenshot: Instagram/ bakaprase

Screenshot: Instagram/ bakaprase

 

 

Screenshot: Instagram/ bakaprase

Screenshot: Instagram/ bakaprase

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence