Pretraži

NOVA YOUTUBE DRAMA: Posvađali se Džefri Star i Tati Vestbruk (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/glamlifeguru, Instagram/jeffreestar

Sredinom godine, Džejms Čarls i Tati Vestbruk, jedni od najvećih bjuti jutjubera su započeli veliku svađu na ovoj platformi koja je ipak okončana srećno. Međutim, nedavno su fanovi Tati i Džefrija Stara shvatili da su i ova dve jutjubera u svađi.

——————– Sponsored ——————–


Sve je započelo kada je Džefri otpratio Tati na Instagramu što nije prošlo neprimećeno kod njegovih fanova koji su odmah krenuli da nagađaju o čemu je reč.

Internet je preplavljen teorijama zbog čega su ovi jutjuberi u svađi, a najviše je onih koji tvrde da je razlog izbacivanje nove kolekcije šminke.Naime, Džefri je najavio izbacivanje nove palete 1. decembra, dok je Tati svoju izbacila 25. oktobra što se kontroverznom jutjuberu nikako nije dopalo.

 

– Teorija: Džefri je otpratio Tati jer su se posvađali zbog posla. Džefri nije hteo da se takmiči s Tati za vreme božićnih rasprodaja i normalno da se osetio ugroženim jer su svi odbrojavali do njene šminke i zna da je ona najveća konkurencija – napisao je jedan korisnik Tvitera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MR. DIVA 🖤

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on Oct 13, 2019 at 2:12pm PDT

 

– Oh, znači Džefri i Tati su se posvađali jer on nije hteo da pomeri datum izdavanja paleta sa Šejnom. Sad znamo – dodao je drugi, dok je treći prokomentarisao da je Džefri nedavno blokirao sve ljude koji su podržali Tatine proizvode.

Još jedna – vrlo moguća teorija je i ona da su Džefri i Tati jako dobri i dalje, ali da znaju da će se njihovi proizvodi još bolje prodavati, ukoliko se oko njih napravi – drama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence