Pretraži

NOVA DRAMA NA TIKTOKU: Barbi Afrika ukrala pesmu?

Influence
0
Photo: Instagram/barbiafrika.official

Naime, tiktokerka Ana Nedeljković, koja se predstavlja pod imenom En La Ruš, podelila je video na svom nalogu, gde je otkrila kako je matrrica koja je u Barbarinoj pesmi zapravo njena. 

On je objasnila kako ne voli da bude u dramama, te ih često izbegava i ignoriše, ali s obzirom na to da svoju pesmu planira da izbaci u narednih par meseci, ne želi da ćuti o ovoj temi.   • Sada kada se moje delo uzima, kada je ukradeno moje delo i ideja ja moram da odreagujem. Izvinjavam se, ali moram. Zapravo ovo se desilo još pre mesec dana, ali onda sam shvatila i što bih ja ćutala – započela je Ana. 

  • O čemu se radi? Barbi Afrika je izbacila pesmu sa mojom matricom. Znači, bukvalno ukradena. Ja, koja sam je izdizajnirala i sve i moj producent koji je napravio meni matricu je njoj poklonio to u međuvremenu, dok ja još nisam snimila pesmu. Zamislite, molim vas, taj mozak. Ok, tu donekle ona i nije kriva, ali je ispala go*no. Ja sam se njoj javila ,,E, izvini, moj producent je tebi na kvarno prodao moju matricu" , zapravno ni prodao, nego poklonio i ona je bila u fazonu ,,Pa šta me briga, ja sam uložila pet hiljada evra u spot". 

  • Samo sam htela da vas obavestim da kada izbacim pesmu ne bude ,, Jao iskopirala si Barbi Afriku". Ne, nisam, nego je ukradena moja matrica – rekla je ona, a celo izlaganje možete pogledati u nastavku u videu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence