Pretraži

NJENI NOKTI SU IH ODALI: Ovo je devojka Bake Praseta?

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Naime, Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, se i ranije pojavljivala ženska osoba u klipovima, a osoba koju su i ranije povezivali sa njim jeste influenserka  Anja Blagojević. 

On je ponovo zaintrigirao javnost nakon novog klipa na Youtube-u, gde se mladi, zaljubljeni par slikao za Bogdanovu novu kolekciju garderobe brenda ,,Šaim se". S obzirom na to da nije želeo da devojku prikaže transparentno, na njenu glavu je stavio stiker "praseta", međutim, fanovima to nije smetalo da shvate ko je u pitanju. 



Njegovi obožavaoci su ubeđeni da je u pitanju već pomenuta influenserka, a ono što ih je odalo su, između ostalog, i njeni žuti nokti. Na klipu se jasno vidi da devojka kojoj je zamagljeno lice ima žuti manikir, a Anja je na nekoj od svojih ranijh slika takođe imala urađene iste nokte. 

Ono što je posebno zanimljivo, jeste činjenica da joj je je Bogdan promenio glas na klipu. Mnogi smatraju da je to urađeno zbog toga što Anja nije odavde i jer priča jekavicom, a kada bi se čuo njen glas stvari bi postale potpuno jasne i par više ne bi mogao da se krije i da poriče da su u emotivnom odnosu. 

Ispod klipa su se nizali komentari kako par više ne treba da krije vezu, jer su "provaljeni", ali su takođe i dobili komplimente, gde su fanovi iskazali sreću što je jutjuber napokon našao nekoga u koga je zaljubljen. 

Screenshot: Youtube/ bakaprase

Screenshot: Youtube/ bakaprase

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Blagojevic (@anjablaa)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence