Pretraži

„NISAM ZNALA ŠTA VIŠE DA SLAŽEM“: Anna Lazarević iskreno o vezi sa Jankom i zašto su toliko dugo krili odnos

Influence
0
Foto: IDJTV

O njihovom odnosu se dugo spekulisalo, međutim oni su godinama tvrdili da su samo prijatelji. Ipak, oni su nedavno otputovali na jednu egzotičnu detinaciju i romantičnim fotografijama potvrdili svoju vezu.



Annu je ekipa IDJ televizije srela na premijeri "Barbie" filma, te im je ona otkrila nešto više o tome zašto su Stefan i ona dugo krili svoju vezu.

Stefan je oduvek bio opušten po tom pitanju, on je bio u fazonu "Može, što se mene tiče da objavimo kad god". Ja sam bila ta koja je vukla na tu stranu i nisam baš htela da objavim. Znaju svi koji su me intervjuisali da nisam htela da otkrivam svoj ljubavni život, ali eto povukao je on tu stranu i stvarno je bio u pravu. Mnogo nam je lakše, nekako kad god bi me neko pitao nešto ja bih izmucala, nisam znala šta više da slažem. Ovako mi je najlakše, ekstra mi je, srećna sam i onda mi je mnogo drago kada ljudi to vide – rekla je influenserka.

Šta je to ona još otkrila o Jankovom i njenom odnosu, kako su njihove kolege, ali i roditelji reagovali na ove vesti možete pogledati u najnovijem izdanju IDJHot-a večeras u 20h kod voditeljke Danice Nikolić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence