Pretraži

„NISAM VIŠE SOLO I JAKO SAM SREĆNA ZBOG TOGA“: Ruža Rupić progovorila o svom emotivnom statusu

Influence
0
Photo: Instagram/ruza_rupic

Naime, Ruža je neko ko ne voli puno da priča o svom ljubavnom životu, a već neko vreme se spekuliše o njenoj novoj vezi, pa je ekskluzivno za IDJTV progovorila o svom ljubavnom statusu.

– Promenio mi se emotivni status. Srećna sam. Nisam više solo i jako sam srećna zbog toga – otkrila nam je ona.

Takođe, zanimalo nas je koliko je teško uklopiti ljubavni i poslovni život, kao i pronaći partnera koji ima razumevanja prema njenom poslu.

– Ja sam do sada uvek imala dečka koji je potpuno opozit mene i koji nema veze sa mojim poslom i tim nekim stvarima, i to mi je bila najveća greška. To sam shvatila kada sam našla momka koji je isti kao ja, i koji je u istom poslu kao ja, i onda tako neko može da ima razumevanja, može da shvati i snimanja, posao, obaveze, umor i sve te neke stvari, tako da moja najveća greška je bila što sam do sada bežala od toga, ali eto sudbina mi je tako namestila. Sve što sam mislila da ne treba na kraju se ispostavilo da baš tako treba, što se toga tiče jako sam srećna i stvarno imam divnog dečka pored sebe – dodala je Ruža.



S obzirom na to da joj na ljubavnom planu ide dobro, pitali smo je kakvi su njeni poslovni planovi za ubuduće.

Što se tiče posla, radimo na pesmama. Menjam malo fazon opet i biće strava. Provodim dosta vremena u studiju sam i spremam nekoliko pesama. Što se Jutjuba tiče, s obzirom na to da nisam upisala faks, dosta sam se aktivirala kada su društvene mreže u pitanju, imam puno obaveza. Trebalo bi ove nedelje da imamo finalnu probu i da krenemo sa nastupima, ali ne znam šta će biti zbog korone, sve u svemu radimo na novim pesmama, biće strava i mnogo se radujem – završava ona.
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence