Pretraži

„NISAM STIGLA NI DA TE ZAGRLIM“: Angel Tatjana podelila tužne vesti (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/ANGEL TATJANA

Tatjana je na društvenoj mreži podelila tužnu vest, da je njen deka, za koga je bila veoma vezana, preminuo.



  • Osećam potrebu da ovo podelim sa vama. Vi, koji me pratite dugo, imali ste priliku da upoznate i osetite neponovljivu energiju mog deke i njegovu neverovatnu životnu priču, gospodski stav koji se danas retko sreće, njegov beskrajno jak i mudar duh, o šarmu i da ne pričam… – započela je ona potresnu poruku i dodala:

Screenshot: Instagram/angel.tatjana

Screenshot: Instagram/angel.tatjana

 

  • Nažalost, nas je naš Radanovan napustio prekjuče sa skoro 90 godina. Bio je izuzetno vitalan, zdrav i svesniji od mnogih nas, ali zatekla nas je iznenada borba koju smo vodili u zadnje vreme i mislili da smo je pobedili – poručila je influenserka i tako otkrila da je njen deka vodio bitku protiv bolesti, koju je nažalost izgubio.
Screenshot: Instagram/angel.tatjana

Screenshot: Instagram/angel.tatjana

 

  • Ali nsimo pobedili i tako nismo stigli da otplešemo obećani prvi ples i to će me zauvek boleti. Nisam stigla ni da te zagrlim poslednji put i nisi zaslužio ovo na kraju, ali otišao si svestan da imaš Vasilija…Hvala ti legendo što si se borio da u nama danas živi taj duh – dodala je ona vidno skrhana tužnom vešću i poručila da se u narednim danima bneće oglašavati na mrežama.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence