Pretraži

NISAM KOMPLETNA AKO NEMAM DEČKA: Zorannah otvoreno o svom ljubavnom životu i vezama

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Naša poznata blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, ne voli da govori o svom ljubavnom životu i da otkriva svoje partnere javnosti, zbog čega su je mediji povezivali sa mnogim muškarcima iz sveta poznatih.

——————– Sponsored ——————–

Pripadnici sedme su pisali da je Zorannah bila u vezi sa Damirom Džumhurom, fudbalerom Ognjenom Vranješom, sinom hrvatskog tajkuna Mateom Šarićem i mnogim drugima.

Popularna blogerka je za magazin "Story" progovorila o ljubavi, kao i o momcima.

– Ljubav je najbitnija stvar u životu. Ja nisam kompletna ako nemam dečka, uglavnom sam jako neraspoložena ako nešto na tom polju ne štima ili ako nemam nikog. Svoj ljubavni status ne otkrivam, kao što nisam ni do sada – izjavila je ona.Zorana je objasnila da joj je ljubav prioritet u životu.

  • Nikada nisam želela ni ganjala neku veliku karijeru. Moj se uspeh dogodio bez kalkulacija, brain storminga i nekog plana. Ugrabila sam ga, ali sam uvek srećnija kad sam s dečkom, nego kad radim. Naravno da veliki uspesi probude u meni taj neki ponos, ali svako ima svoje prioritete – rekla je bogerka za "Story" i dodala je da je do sada samo jednu vezu potvrdila.

Ona je naglasila da nije osoba koja bi krila svog supruga od javnosti, ali i da nije jedna od devojaka koja će svakog dečka predstaviti fanovima na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

babygirl 🎢

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Nov 5, 2019 at 6:20am PST

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence