Pretraži

Istakla sve atribute! Nina Đogani izazvala buru na mrežama novim fotkama, pa otkrila kojim poslom počinje da se bavi (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Mlađa ćerka Gagija Đogani i Anabele Atijas, Nina Đogani, pokazala je svoje izvajano telo na društvenim mrežama i ujedno otkrila da se pronašla u novoj profesiji, kao i koje je njeno novo zanimanje.

Iako, za razliku od svoje starije sestre, Lune Đogani, Nina nikada nije gajila veliku želju da se eksponira u javnosti, ona je tokom godina privlačila veliku pažnju medija. Razlog tome je često bio njen ljubavni život, ali i atraktivan izgled mlade influenserke, a ona je sada još jednom pokazala čime raspolaže.

Nina se snimila za svoj Instagram stori nakon jednog treninga u teretani, a uski plavi šorc je savršeno istakao njene obline.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina (@nina_djoganii)

Ovo nije prvi put da je ona pokazala zavidnu liniju, te je poznato da je influenserka već neko vreme posvećena treninzima i zdravom načinu života, zbog čega je sada odlučila da interesovanje za teretanu pretvori i u posao.

Naime, Nina je još pre nekoliko meseci podelila sa svojim pratiocima na Instagramu da je stekla zvanje sertifikovanog trenera, a sada će početi i da radi u jednoj teretani, te je obavestila sve devojke koje je prate da će moći kod nje da zakažu personalni trening.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence