Pretraži

,,NIJE U PITANJU TREĆA OSOBA“: Andrija Jo iskreno o prekidu prijateljstva sa Leom Stanković

Influence
0
Photo: IDJTV

Andrija Jo otpevao je pesmu Elitnih Odreda "Moja jedina", kako to zvuči u njegovom fazonu možete poslušati OVDE.

Takođe, ona je u novom izdanju emisije IDJHOT sa voditeljkom Danicom Nikolić govorio upravo o novom Recovered projektu, ali se dotakao i svog ljubavnog života.



Na pitanje da li je nekome posvetio ovu pesmu, ali i koliko je trajala njegova najduža veza ipak nije želeo da otkriva. 

"I posle svega ja te čekam" (smeh). Pa ne, ja sam više za neke nove stvari, to što je bilo, bilo je. Neću da kažem koliko je trajala najduža veza, ali nisu nešto bile preduge moje veze – rekao je on.

Kada si poslednji put bio zaljubljen, pitala ga je voditeljka.

Znaš šta je zanimljiva činjenica, što se zaljubljenosti tiče, ja ne znam da kao znam u nekom trenutku da sam zaljubljen, samo idem napred pa kad se zaljubim zaljubio sam se. Moja najbolja drugarica kaže da ja tad izgubim glavu i da previše veličam osobu kada se zaljubim, i da mane te neke devojke meni budu vrline – dodao je on.

Andrija Jo je neko koga često povazuju sa svojim koleginicama, konkretno sam Anom Lazerević i Leom Stanković, pa nas je zanimalo kako on to komentariše i da li su tu nekada postojale emocije.

Sada ne – kratko je odgovorio Andrija.

Međutim, Lea Stanković je nedavno u svom videu otkrila da su se oni udaljili, a evo šta je Andrija imao da kaže na tu temu.

Ja godinu dana nisam pričao o tome, pa ne bih ni sada. Lea je to odlučila da kaže na jutjubu, pa da ne bude da ja ćutim. Ona je rekla na svom jutjubu da su se nama kao razišli putevi, da ne postoji neki konkretan razlog, ali zapravo postoji. Neću pričati o tome, nije kao da smo se bezveze razišli, ona je rekla da smo bili super prijatelji, da smo se baš razumeli, ali i da smo bili tu jedno za drugog uvek. Nismo neprijatelji, ne mrzimo se, samo se sada više ne družimo. Mislim da ni mi oboje ne znamo tačan razlog zbog čega smo se razišli, ali nije u pitanju treća osoba, samo ni mi nismo pričali o ovoj temi – završio je on.

Ceo razgovor sa njim možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT u ponedeljak u podne.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence