Pretraži

„NIJE SVESTAN ŠTA JE IZGUBIO“: Đina Džinović nakon raskida sa fudbalerom nikad vrelija (FOTO, 18+)

Influence
0
Photo: Instagram/djinadzinovic

Đina zasigurno privlači mnogo pažnje gde god da se pojavi, a kad se se skine u kupaći kostim, nema sumnje da su svi pogledi uprti uporavo u nju.



Kako je leto u toku, mlada influenserka odlučila je pobegne od gradske buke i napuni baterije na crnogorskom primorju, odakle je podelila nekoliko vrelih slika.

Tako, na storiju je podelila snimak na kojem je pozirala u crnom minijaturnom bikiniju koji je u prvi plan istakao njene duge noge, preplanuli ten i izvajanu figuru.

Screenshot: Instagram/djinadzinovic

Screenshot: Instagram/djinadzinovic

 

Osim toga, ona je objavila i fotogrfije u belom jednodelnom kostimu, sa dubokim dekolteom do pupka, a ova njena vrela izdanja nikoga nisu ostavila ravnodušnim, pa su se komentari u vidu pohvala nizali ispod svake objave.

Kako je Đina nedavno raskinula sa fudbalerom Andrejem Đurićem, mnogi su komentarisali da nakon prekida veze izgleda savršeno, te da je ovim slikama bivšem dečku "jasno stavila do znanja šta je izgubio".

Bombona. Andrej udara u vazuh sad. Opasno zgodna i seksi. Onaj slinavko može samo da plače za tobom. Nije ni svestan kakvu je ribu vratio u more da je drugi sad pecaju – smao su neki od komentara njenih fanova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence