Pretraži

NIJE ME MNOGO VREĐAO: Anna Lazarević pohvalila Baku Praseta zbog reakcije na njenu novu pesmu

Influence
0
Photo: IDJTV

Tako mlada, ali veoma uspešna u svom poslu Anna je otkrila da joj nije nimalo lako kada su ideje za snimanje videa u pitanju, kao i da joj često nedostaje inspiracija.

– Redovno mi nedostaju ideje za snimanje i mislim da je to nešto najteže u vezi sa YouTube-om jer treba svaki dan imati neku drugu ideju, nešto što će biti zanimljivo pratiocima, nešto što će imati puno pregleda. Mislim ja generalno snimam za sebe, ali tako vidim da ljudi nešto zapravo vole. Inspiraciju pronalazim generalno na internetu i kada mi sine neka ideja random – rekla je Ana.



Kada su jutjuberi u pitanju, često se dešava da su veoma popularne Youtube drame, a nas je zanimalo da li je Anna nekada "ukrala" ideju za video od nekog jutjubera i naišla na osudu.

– Pa, nisam. Ja ponekad uzimam ideje francuskih jutjubera. Oni su mi skroz kul i gotivni i verujem da bi im bilo drago što ih ja gledam i uzmem neku ideju – rekla je ona i dodala da su njeni videi sa Jankom najgledaniji, kao i o fudbalu.

Nešto o čemu se u poslednje vreme najviše priča jeste reakcija Bake Praseta na njenu novu pesmu i komentar da želi da se nađe u njenom novom spotu, na šta je Anna imala veoma zanimljiv odgovor.

– On mora da kaže nešto da bi reakcija bila zanimljiva. Moram da priznam da je jedna od boljih reakcija koje je uradio na moju pesmu, gde me nije mnogo vređao. Ja sam mu se već javila i rekla: "Ti si sledeći u spotu." On je rekao: "Važi, dogovorićemo se, tako da biće hit" – rekla je Anna kroz osmeh.

Za kraj nam je otkrila da joj ne smetaju negativni komentari pevača na jutjubere pevače i da smatra da će ih oni vremenom shvatiti.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence