Pretraži

NI LEKOVI NE POMAŽU: Baka Brase kuka na sav glas fanovima, ne može da izdrži bolove (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oporavlja se nakon operacije krajnika, koju je nedavno imao, i redovno obaveštava pratioce o svom zdravstvenom stanju.

——————– Sponsored ——————–

Baka je na Instagramu priznao da ima velike muke tokom oporavka, kao i da trpi velike bolove. Jutjuber svakodnevno prima infuziju,  a morao je da dobije i injekciju. On se požalio fanovima kako mu ni lekovi ne pomažu.

– Znači, ovo toliko boli da mislim da bi mi prijao otrov da umrem. Vama nije jasno koji su to bolovi u pitanju. Nije da kukam, ali brate ne mogu da spavam, da gutam, da jedem, da pijem, ništa – otkrio je Bogdan i objasnio da prolazi kroz veliku agoniju.



  • Nisam imao predstavu da će oporavak biti ovakva agonija. Bukvalno moram da primam bar malo od bola. Što više vremena prolazi, to je gore. Lekovi ne pomažu, čep u dupe 0 bodova. Znam da je ovo velika stvar za mene jer će mi promeniti život na bolje jer su krajnici ti koji su me razboljevali, ali ovo je stvarno pakao – dodao je on.

Ilić je poručio pratiocima da mu dozvole da kuka, jer se tako oseća mnogo lakše.

  • I pustite me da kukam, majke mi mi je lakše, ne mogu da pričam ni sa kim da se požalim, pa moram da piše ovako. Hvala – naveo je jutjuber.
Photo: Instagram/bakaprase

Photo: Instagram/bakaprase

 

Screenshot: Instagram/bakaprase

Screenshot: Instagram/bakaprase

 

Photo: Instagram/bakaprase

Photo: Instagram/bakaprase

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence