Pretraži

Nevolje u raju?! Zbog OVE reakcije Baka Praseta svi sumnjaju da je njegova veza sa Anjom Bla pred pucanjem

Influence
0
baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Glasine o turbulencijama u vezi Bake Praseta i Anje Bla sve su glasnije nakon snimka koji je isplivao na društvenim mrežama.

Iako više od četiri godine uživaju u vezi, a pre godinu i po dana su i otpočeli zajednički život, interesovanje za odnos Anje i Bake ne jenjava, te oni često brojnim klipovima i fotkama privlače veliku pažnju fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Nakon lažnog raskida u februaru ove godine, kada je Bogdan u nekoliko objava priznao svojim pratiocima da je upao u finansijske probleme, a potom otkrio da je sve uradio kako bi privukao pažnju na skupljanje humanitarne pomoći onima kojima je to potrebno, činilo se da je par uplovio u mirnu luku, međutim najnovijim snimkom oni su još jednom izazvali lavinu komentara.

Naime, poznato je da je influenserka veliki fan putovanja, te neretko imamo priliku da je gledamo na brojnim egzotičnim destinacijama. Kako Bogdan nije toliki ljubitelj putovanja, njoj društvo uglavnom prave drugarice ili mama.

Anja je nedavno posetila Dubai, a nakon što se vratila, ona je šokirala jutjubera kome nije javila da dolazi. Baka je tokom jednog lajva čuo kako mu neko ulazi u stan i lupanje, a s obzirom na to da ga je ovo uplašilo, on je brže bolje ustao da vidi o čemu se radi.

Kada je video da je to zapravo njegova devojka usledio je, kako su mnogi zaključili, prilično neprijatan razgovor.

„Otkud ti? Pa ‘de si? Kakvo iznenađenje ljudi, Anja došla, ja nisam ni znao da dolazi danas. Zdravo ljubavi, au kakvo iznenađenje, ja se prepao, mislio da mi upada neki nindža na gajbu. Kako da se ne u*erem, nije mi rekla da stiže“, rekao je jutjuber, koji se gotovo odmah vratio u stolicu i nastavio da snima, dok influenserki nije ni prišao.

Ovaj klip je vrlo brzo postao viralan na društvenoj mreži X, u kom su usledili šokirani komentari pratilaca koji su se zapitali šta se tačno dešava u vezi popularnog para.

„Je l’ moguće da nije ustao da je pozdravi, zagrli, poljubi?“, „Oni deluju kao da su već neko vreme na klimavim nogama. Izgleda da je shvatio neke stvari“, „Potpuno ga razumem. I ja bih bila ljuta posle onih storija iz Dubaija“, „Anja je previše slaba ličnost za njega. Nema uopšte poštovanja za nju i tu je problem, jer ne poštuje prvenstveno sama sebe“, bili su samo neki od komentara ispod ovog klipa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence