Pretraži

„Nemoj da kopaš tamo gde ne treba“: Anastasija Grujić otkrila da li je u vezi, pa priznala šta NE PODNOSI kod momka (VIDEO)

Influence
0
Foto: IDJTV

Jedna od najpopularnijih mlađih influenserki, Anastasija Grujić, progovorila je o svom emotivnom životu i izborima ekskluzivno za kamere IDJTV-a.

Anastasija važi za jednu od najatraktivnijih mlađih influenserki. Izdvaja se po svom modnom stilu, koji su do sada prepoznali i pojedini strani brendovi sa kojima je uspela da ostvari saradnju, te je mnogi smatraju za naslednicu Tamare Kalinić, naše jedine influenserka koja je uspela da osvoji strano tržište.

Iako redovno na društvenim mrežama deli brojne detalje iz svog privatnog života, influenserka o svojim vezama i ljubavima ne priča toliko često.

Do sada nismo imali priliku da vidimo nijednog njenog dečka, ali je ona sada, u najnovijem izdanju emisije One On One odgovarala na najzanimljivija pitanja pratilaca sa društvenih mreža, te je otkrila neke nepoznate detalje kada se radi o ljubavi i momcima, pa je za početak otkrila šta je potrebno da ima dečko da bi je osvojio.

„Ja nemam tip muškarca koji mi se sviđa, sad da kažem plavi, visoki – nemam. Ali mora da bude zabavan, stvarno mora da bude zabavan, moras da me nasmeješ, ako ne možeš da me nasmeješ ne mogu, nemam ti kad“, bila je iskrena Anastasija, a potom otkrila šta joj je „red flag“ preko kog ne bi mogla da pređe.

„Dosta se priča u poslednje vreme o tim red flag-ovima, ali hajde da kažem ljubomora. Ona nepotrebna ljubomora, svi smo ljubomorni, ali ljubomora i možda traženje šifre telefona i kopanje. Nemoj da kopaš tamo gde ne treba da kopaš, uvek ćeš da nađeš nešto pogrešno, uvek protumačiš nešto pogrešno“, istakla je ona.

Na samom kraju, influenserka je priznala da li je trenutno u vezi ili zaljubljena, pa nasmejala sve odgovorom.

„Ja jesam, ali on još ne zna. Joj Bože, još uvek sam slobodna, to ću reći.“

Šta je to još Anastasija otkrila o svom privatnom životu, ali i karijeri, koji je njen najveći blam i ko joj je bio favorit u drugoj sezoni IDJShow-a, pogledajte u novom izdanju emisije One On One.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence