Pretraži

,,NEMAM PROBLEM ŠTO IMA DETE IZ PRVOG BRAKA“: Zorannah progovorila o planiranju porodice

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Zorannah su pitali šta misli, koliko čovek ima ljubavi u životu, a ona je priznala kakav je kod nje slučaj.  • Ja još nisam imala nijednu ako ne računam dva kera. Šalim se, misliš ti da si zavoleo nije to problem, problem je kad prođe neko vreme i shvatiš da to nije bila ljubav – poručila je ona.
Photo: Instagram/zorannah

Photo: Instagram/zorannah

Blogerka je potom otkrila koje pravo vreme za decu po njenom mišljenju.

Kada upoznaš nekog sa kime želiš dete. To može biti u 18, a može biti i nikada. Svakom svoje i svako vreme je pravo. Ne treba rađati decu zbog drugih ljudi i njihovih predrasuda. Znam ljude koji su u braku 5 plus godina i nemaju decu, a znam one koji su napravili dete posle mesec dana veze i niko tu nije u grešci – odgovorila je.

Photo: Instagram/zorannah

Photo: Instagram/zorannah

Jovanovićeva je priznala i da li bi joj bio problem da bude s nekim ko ima decu iz prvog braka, kao i kako bi podnela to što moraju da imaju kontakt.

– Sada u ovim godinama da, i to lagano. Pre 10 godina nije bilo šanse da to zamislim. Mogla sam i ja do sada da imam troje dece sa nekim drugim i to je deo života. A što se ljubomore tiče na bivšu, to da je valjalo uspelo bi – istakla je blogerka.

Photo: Instagram/zorannah

Photo: Instagram/zorannah

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence