Pretraži

„NEMAM MATORE LJUDE KOJI ME FINANSIRAJU“: Influenserka otkrila detalje privatnog života, pa priznala da li prva prilazi momcima (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/grujic_anastasija

Ona redovno deli detalje iz privatnog života, a neretko priča i o svom ljubavnom životuDo nedavno se na mrežama polemisalo o tome da li je influenserka zauzeta, s obzirom na to da je u nekoliko klipova spomenula da ima muža.

Anastasija je sada odlučila da razreši ovo pitanje i ona je kroz odgovore na pitanja pratilaca otkrila da li je emotivno zauzeta.

Nisam, nemam dečka, nemam muža, nemam kombinacije, nemam afere, nemam matore ljude koji me finansiraju, a ni mlađe. Priča za muža je bio čist sarkazam na koji su se ljudi primili, posle mi je bilo zabavno da nastavim u tom pravcu – napisala je influenserka.

Foto: Instagram printscreen/grujic_anastasija

Foto: Instagram printscreen/grujic_anastasija

Anastasija je potom podelila da li joj je teško da pronađe partnera, kao i da li joj muškarci pišu često.

Iskrena da vam budem sada, meni muškarci uopšte ne prilaze toliko često. Oni koji priđu imaju stvarno veliko poštovanje prema meni, bez ozira da li ja njih odbijem ili ne. Još jedna stvar je što ja ne vodim klasičan život, nemam regularan posao, radno vreme, raspored, nemam mnogo slobodnog vremena, ne može ni svako to da prati i da prihvati. Nekad mi je bio cilj da po svaku cenu imam dečka, bolje sama neko vreme, nego loša veza, potovo u mom svetu.
 

Foto: Instagram printcsreen/grujic_anastasija

Foto: Instagram printcsreen/grujic_anastasija

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence