Pretraži

„Ne znam šta ću da radim…“: Dženi Martin progovorila o problemu sa kojim se suočava, pa zatražila POMOĆ (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:jenniimartin
Foto:Printscreen/Instagram:jenniimartin

Influenserka Dženi Martin podelila je sa svojim pratiocima novi problem sa kojim se suočava.

Dženi već godinama uživa u ljubavi sa našim proslavljenim glumcem Urošem Jovčićem, zbog koga se i preselila sa Tenerifa u Srbiju.

U julu prošle godine par je dobio sina kog su nazvali Oliver i on je definitivno kruna njihove ljubavi. Nakon porođaja, influenserka se na neko vreme povukla sa društvenih mreža kako bi se posvetila bebi, a otkako se vratila sa svojim pratiocima rado deli njihove svakodnevicu kao i brojne trenutke sa sinom.

Dženi neretko priča o majčinstvu, deli savete, ali i svoja iskustva, a sada je otkrila sa kojom postporođajnom posledicom se suočava punih 10 meseci nakon porođaja.

„O Bože. Očigledno posle 10 meseci mi je došao jedan postporođajni efekat i to je da sam počela mnogo da gubim kosu, ali mnogo. Sad sam se tuširala, ajde da vam ne pokazujem tuš kabinu. Sad sam se češljala, znači ovo je samo jedan deo, znači ima dosta više, samo bacam, bacam i bacam. Po celom stanu ima kose i ne znam šta ću da radim. Ako neko zna šta može da mi pomogne, biću zahvalna, pošto me nervira moja kosa“, otkrila je influenserka.

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Podsetimo, nakon 6 godina života u Srbiji, Dženi je nedavno progovorila o preseljenju, otkrila da li joj je bilo teško da napusti rodnu zemlju, a između ostalog priznala je da je prava srpska snajka.

Poznato je da je ona ovde izgradila uspešnu influensing karijeru, te da ona i njen suprug Uroš važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence