Pretraži

„Ne znam kako smo bili srećni“: Adriana Kadar emotivnom porukom obeležila važan datum, pa se prisetila događaja koji joj je promenio život (FOTO)

Influence
0

Popularna influenserka Adriana Kadar i njen suprug Sava Džehverović danas obeležavaju godišnjicu veoma posebnog dana, a ona se sada na svojim društvenim mrežama prisetila svih dešavanja od pre godinu dana.

Ljubavna priča Adriane i Save od samog početka intrigira javnost, s obzirom na to da je razlika između poznatog para 15 godina. Oni su stupili u vezu dok je mlada influenserka još bila maloletna, te su se svojevremeno suočili sa brojnim osudama i negativnim komentarima.

Međutim, njihova ljubav je odolela svim preprekama, a nakon što je Sava verio Adrianu na proslavi njenog 18. rođendana, oni su uplovili u bračne vode, a pre tačno godinu dana kao kruna njihove ljubavi stigla je i ćerkica Dorotea.

Još od same trudnoće i rođenja ćerkice, Adriana je delila svaki detalj svog roditeljskog puta i često je davala savete, ali i razmenjivala iskustva sa drugim mamama na svojim profilima na društvenim mrežama.

Danas, Džehverovići proslavljaju rođendan svoje mezimice, a tim povodom ponosna mama se prisetila svih dešavanja tog dana. Ona je najpre čestitala rođendan Dorotei i obratila joj se emotivnim rečima.

„Gde je proletelo godinu dana, Bože? Hvala ti na najlepših godinu dana. Ne znam kako smo bili srećni bez tebe“, napisala je Adriana.

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Influenserka se potom kroz niz fotografija osvrnula na svoje iskustvo kada je krenuo porođaj, kao i šta se potom dešavalo u porodilištu.

„Noćas oko 5 su mi krenuli jaki bolovi u predelu donjih leđa i donjeg dela stomaka… Je l’ nam to Dorotea dolazi uskoro?“, podelila je ona, pa prokomentarisala sam porođaj, kao i odluku da Sava bude sa njom u sali: „Najbolja odluka ikada da Sava bude pored mene. Sam porođaj je bio kratak i ne toliko bolan kada uporedim sa kontrakcijama. Osećaj kada su mi je stavili na grudi je bio nešto neverovatno što ću pamtiti do kraja života“, istakla je Adriana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence