Pretraži

,,NE ZNAM DA PEVAM“: UkiQ ekskluzivno za IDJTV prokomentarisala numeru koju je izbacila sa Sergejem

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

UkiQ i Sergej Pajić su nedavno izbacili pesmu ,,Ja i ona", koja je prilično dočekana na nož kada su komentari u pitanju. Da li im to smeta i da li će Una izbaciti novu, solo pesmu, govorili su ekskluzivno za IDJTV i emisiju IDJHOT.

  • Ima par meseci unazad da je Sergeju palo na pamet. Ja ne znam da pevam, niti sam pevač, niti se razumem u to, niti sam nešto preterano zainteresovana za muziku. Znali smo da će izazvati veliki bum, da li pozitivan ili negativan, nebitno, ali smo bili sigurno da će biti bum ako ja "proautotjuniram" – našalila se Una i dodala: 

  • To je više bio kao neki projekat, jer smo znali da će da eksplodira. Odlagalo se par meseci zbog korone, trebalo je da izađe krajem prošle godine. Namerno sam u intervjuima govorila ,,Nikad, nikad, nikad" baš da ne bi niko očekivao i u tome smo uspeli. Šok je bio. 

Sergej nam je otkrio koliko mu je trebalo da nagovori Unu na ovakav korak, ali i kako je izgledalo snimanje u studiju. 

  • Ja sam morao da izađem iz studija kada je ona pevala, nije htela preda mnom da peva. Pred svima može da peva, ali kada sam ja tu ne može, ali nije je bilo teško nagovoriti. 

  • Zamislite blam, on koji zna da peva, a ja da kreštim pred njim – našalila se Una, a Sergej je stao u odbranu svoje devojke:

  • Ljudi govore da ona ne zna da peva, a ne znaju kako to studijski zvuči. Autotjun danas svi koriste. Ja znam da pevam, a stavio sam autotjun najviše radi efekta. 

  • Ja sam samo to i očekivala. Mene je iznenadilo i što sam videla tri pozitivna – našalila se Una na svoj račun. 

Ostatak razgovora sa ovim parom pogledajte u ponedeljak na IDJTV Youtube kanalu u 12 časova. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence