Pretraži

„NE ZABORAVITE DA JE KARMA ČUDO“: Ana Rajković poslala jasnu poruku svim majkama i onima koji su joj želeli zlo (FOTO)

Influence
0
ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ovaj njegov postupak je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama, a Ana je tada istakla da niko nije komentarisao kakve poklone je dobijala dok njen suprug nije razvio svoju fudbalsku karijeru. 



Ana i Predrag imaju dva sina Relju i Tadija, a influenserka je često isticala kako je ona na prvom mestu majka, te da je ceo svoj život podredila sinovima.

Ona je sada sa svojim pratiocima podelila delić njihovog privatnog života, kao i to kako funkcionišu od samog rođenja njihovih sinova.

Uvek se setim kako sam bila umorna, dok sam ustajala milion puta noću, hranila jednog pa drugog, nisam znala ni koji je dan ni koliko je sati po nekad. I nikada neću moći da razumem roditelje, kako mame tako i tate koje mogu da ostave ovako malu bebu i odu na "odmor", "letovanje", "zimovanje", da ne daj Bože ne zapostave instagram ili da se njihova guzica malo pomuči oko rođenog deteta jer znate ipak "poznati" treba da imaju dadilje, oni su samo jednom mali, a to sve tako brzo proleti, i ništa na ovom svetu nije važnije od njih – napisala je Ana.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

S obzirom na to da je razlika između njihovih sinova godinu dana, ona je opisala odnos koji postoji između braće i istakla koliku ljubav gaje jedan prema drugom i koliko je zadovoljstvo gledati ih kako odrastaju jedan uz drugog.

Ana se nedavno našla u centru skandala, kada je bila optužena da je supruga prevarila sa njegovim kolegom iz reprezentacije. Ona je navela da zna ko je odgovoran za širenje ovih tračeva, odnosno da je njena nekadašnja prijateljica raširila ovu priču, ali da njen i Predragov odnos ne može ništa da poljulja.

I ne zaboravite čak i ako ste vi baš oni koji žele da rasture lažima nečiju porodicu, nije to dobro, jer ono što ih ne ubije samo će da ih ojača. A ne zaboravite da je karma čudo – dodala je influenserka.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence