Pretraži

NE VOLI MLAĐE MOMKE: Anja Bla progovorila o nezrelim muškarcima, fizičkom izgledu i hirurškim zahvatima

Influence
0
Screenshot: Instagram/anjablaa

S obzirom na činjenicu da ova influenserka veoma vodi računa o zdravim navikama i ishrani, mnoge je zanimalo da li ima u planu da uradi neki estetski zahvat.



 – Možda nekada grudi, ali tek nakon poroda. Mislim nisam trudna, ali jednog dana kada budem,  ako ne budem zadovoljna svojima s godinama kako izgledaju – iskreno je odgovorila Blagojevićeva.

Anja često kači provokativne fotke na Instagram, odakle pratioci mogu da vide njenu izvajanu pozadinu, a ona ističe da je to sve zahvaljujući radu i ozbiljnom treniranju.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

Korisnike društvenih mreža je takođe zanimalo da li je zadovoljna svojim trenutnim izgledom, a ona je mnoge iznenadila odgovorom.

 – Fizičkim izgledom 9, a psihičkim stanjem 3 – napisala je influenserka.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

Poznato je da je Anja početkom godine raskinula sa Bakom Prasetom, pa su mnogi znatiželjni da li bi ova zanosna brineta bila sa momkom mlađim od sebe.

 – Ne! U glavi imate 15 i sa 30 godina, a da ne pričam kako je tek kada imate 19 – šaljivo je poručila ona znatiželjnom muškom delu pratilaca.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

Podsećamo, pre samo nekoliko dana, Anja je zajedno sa jutjuberom Stefanom Delićem snimala lajv, a na iznenađenje mnogih njihovom videu se priključio i Baka Prase.

 – Idalje imaš posebno mesto u mom srcu. Drago mi je da sam te čuo – rekao je jutjuber Anji, a ona mu je na to odgovorila "Hvala, doviđenja" i tim gestom je Baka odlučio da izađe iz videa.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence