Pretraži

,,NE PRIČAMO 8 GODINA“: Zorannah progovorila o odnosu sa Tamarom Kalinić

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Ni jedna, ni druga o prekidu prijateljstva nisu želele da govore, a Zorana je sada drhtavim glasom istakla da želi tu temu da zatvori zauvek.Zoranah je svojevremeno stetovirala i slovo "T" iza uha tokom druženja s Tamarom, a tetovažu je uklonila ubrzo nakon svađe sa Kalinićevom.

Ona se sinoć sa drugaricom Sofijom Šašić pojavila na proslavi rođendana jednog magazina i tom prilikom novinari su je pitali za Tamaru, a nju je to izbacilo iz ravnoteže:

  • Stvarno nemam komentar na to. Ne mogu da skapiram… Nas dve smo bile drugarice četiri godine, a duplo više nismo. Skoro osam godina ne pričamo. I nju i mene i dalje pitate za to, meni je to fascinantno. Da smo htele da pričamo na tu temu, ispričale bi davnih dana šta se desilo. Ja nisam neko ko prljav veš, što svoj, što tuđ, baca pred bilo koga. Svoje privatne probleme rešavam u četiri oka, nema potrebe da me pitate više na tu temu – poručila je Zorana Jovanović besno, dok joj je glas drhtao.

    S druge strane, Tamara je jednom prilikom samo prekinula intervju na pitanje o Zorani, te je bilo jasno šta misli o ovoj temi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence