Pretraži

„Ne može da prođe bez stresa“: Oglasio se Cale nakon što je završio na infuziji, pa progovorio o zdravstvenim problemima

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/cale_official

Influenser Cale oglasio se dan pred rođendan i otkrio da mu zdravstveno stanje nije najbolje.

Cale važi za jednog od najuspešnijih muških influenserka i tiktokera mlađe generacije, a njegov sadržaj se uglavnom sastoji od skečeva koji su ga i proslavili. Poznato je da gaji brojna prijateljstva na influens sceni, kao i da je jedan od najbližih prijatelja koleginice Lee Stanković, sa kojom najčešće i izbacuje kontent.

Influenser će sutra proslaviti svoj rođendan koji svake godine prođe u znaku gradiozne proslave, međutim, ovog puta Cale je naišao na jedan problem, i to zdravstveni.

On se, naime, oglasio na svom Instagramu i otkrio da ga je oborio ozbiljan virus.

„I ljudi pogodite kome je sutra rođendan, meni, prebolestan sam, nije mi dobro, imam slikanje. Ništa mi ne ide od ruke i tako. Ako imate loš dan, samo pogledajte ovaj stori i neka vam bude nikad bolje. Ljubim vas“, rekao je on.

Foto: Instagram printscreen/cale_official

Cale je ubrzo rešio da preuzme i drastičnije mere, pa je otkrio da mu je prvi rođendanski poklon ni manje ni više nego – infuzija.

„I naravno, doček mog rođendana ne može da prođe bez stresa. Kao prvi rođendanski poklon sam dobio infuziju. Hvala vam dragi moji, uvek ste tu, za mene pa čak i za rođendan koji je sutra pa taman da malo dobijem vitamina da mogu da slavim kao covek“, dodao je influenser uz fotografiju.

Foto: Instagram printscreen/cale_official

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence