Pretraži

„NE MORAŠ DA VREĐAŠ CEO ŽENSKI ROD“: Anja Bla razbesnela fanove, oni joj oštro odbrusili (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/anjablaa

Naime, Anja je rešila da se zbliži sa obožavaocima, te im je u okviru Instagram story-ja ostavila mogućnost da je upitaju nekoliko pitanja koje ih zanima.

Među pitanjima o njenom načinu ishrane i treninzima, fanove je zanimalo i koliko je influenserka visoka, na šta je ona rekla:

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

– 167cm. Ja ne znam zašto je ovo najčešće pitanje na mom profilu zašto masovno ljudi misle da lažem za visinu – započela je ona, a nastavak koji sledi uvredio je pojedine devojke.

  • Po stoti put vam kažem, radije bih bila visoka 160 nego 180 cm, nemam taj kompleks, i lepše mi je kad je devojka niža.

Očigledno da je ovaj njen odgovor naišao na negodovanje, a pojedine pripadnice lepšeg pola smatraju da je Anja ovim rečima uvredila sve devojke koje su visoke.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

  • Dobro je mačkice, ne moraš vređati ceo ženski rod od po +180cm – oštro joj je odbrusio jedan obožavaoc, nakon čega je Blagojevićeva rešila da pojasni na šta je tačno mislila.

  • Nisam želela nikog da uvredim, to je isto kada kažem da su mi devojke sa crnom kosom lepše nego sa plavom. Svako ima nešto što mu je lepše i privlačnije, što se tako lako vređate – ispravila se ona.



Podsećamo, početkom godine Anja i Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase stavili su tačku na njihovu romansu.

Iako jedan broj fanova smatra da zapravo poznati par je i dalje u vezi, i da se kriju od očiju javnosti, oni se po tom pitanju više nisu oglašavali. Takođe, Ilić se od raskida potpuno povukao sa društvenih mreža. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence