Pretraži

„NE KRIVIM GA ZA ĆERKINU SMRT“: Majka pokojne Kike o susretu sa Bakom Prasetom

Influence
0
Photo: Instagram/enaluna

Kao što smo već pisali, Nataša se nedavno videla sa jutjuberom Bakom Prasetom i tom prilikom ona mu je predočila da mu oprašta javnu svađu koju je on pre tri godine vodio s njenom ćerkom. 



Sada se oglasila i Kikina mama i otkrila zbog čega je odlučila da se vidi sa Bogdanom, a potom otkrila i o čemu su razgovarali tog dana:

  • Pozvala sam Baku Praseta jer je izjavio da ima informacije u vezi sa Kikinom smrću i da je sve povezao i shvatio… Kad smo se videli, ispričao mi je o čemu se radi. Smatram da je njegovo saznanje veoma važno, ali zasad neću da otkrivam javnosti. Želim da naglasim da ga ne krivim za ćerkinu smrt! – priča Nataša i otkriva kako je protekao susret sa jutjuberom:

 Kad sam ga videla, rekla sam mu: "Ako te nisam ubila 2019. i 2020, neću ni danas. Ti si jedno đubre, koje je mnogo pametno i ume da zaradi novac." Dok smo pričali, ja sam plakala, i njemu je bilo veoma teško… To se videlo. On je privatno jedna osoba, a potpuno drugačija na Jutjubu, od kog zarađuje. Osećam da sve ovo ne radi iz neke koristi, već iskreno – rekla je neutešna Nataša koja i osam meseci nakon tragedije ne može da se pomiri sa sudbinom:

Screenshot: Instagram/bakaprase

Screenshot: Instagram/bakaprase

 

Osam meseci ne spavam, ne jedem, u paklu sam… Tvrdim da Kika nikad ne bi izvršila samoubistvo. Nedostaju dva najvažnija dokaza, a to su njen dnevnik i snimak video-nadzora ispred zgrade. Takođe, policija mi nikad nije vratila Kikin mobilni telefon, iako je okončala istragu. Ako ima Boga, dokazaću da je moje dete ubijeno – zaključila je ona.

Podsećamo, Kristina Đukić je u noći između 8. i 9. decembra tragično preminula, a prema navodima njene bliske saradnice, jutjuberka se borila sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence