Pretraži

NE IZLAZIM IZ KUĆE JER SE PLAŠIM DA ĆE MI PASTI SAKSIJA NA GLAVU: Evo kako poznati proživljavaju retrogradni Merkur (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/ sajsimcofficial/ ruza_rupic/ vanjaveljic.official

Naime, za sve loše stvari i neuspehe koji se dešavaju ljudima u poslednje vreme, većina krivi retrogradni Merkur. Popularna blogerka Dunja Jovanić prva se oglasila povodom ovoga, jer je imala vrlo nezgodne situacije koje je pripisala baš retrogradnom Merkuru.

Nas je zanimalo kako ostale poznate ličnosti reaguju kada je retrogradni Merkur u pitanju i da li veruju u njegov uticaj.

– Nisam znala da postoji i nisam imala neko objašnjenje kada je to u pitanju, ali kako svi kada im se nešto loše desi uglavnom tvrde da je zbog retrogradnog Merkura počela sam da obraćam pažnju i ima istine. Isto tako tehnički uređaji odjednom počnu da mi se kvare i to takođe pripisujem njegovom uticaju. Na posao mi toliko ne utiče, jer je svakako moj posao dinamičan, malo uspona, malo padova – bila je iskrena Sajsi Mc.

Photo: Instagram/sajsimcofficial

Photo: Instagram/sajsimcofficial

– Što se tiče astrologije, verujem. Ja sam osoba koja ima numerologa i astrologa za sve bitne odluke u životu prvo pitam njih. Mene je pre nego što je počeo retrogradni Merkur, par dana ranije, ja sam imala baš katastrofa period, i baš mi je fino pokazao retrogradni Merkur da dolazi, ali poslednjih dana nemam. Iskreno i ne izlazim u poslednje vreme iz kuće jer se plašim da će mi pasti saksija na glavu, jer sam ogromni baksuz, ne izlazim baš zbog retrogradnog Merkura i jedva čekam da prođe – rekla je Ruža Rupić.

Photo: Instagram/ruza_rupic

Photo: Instagram/ruza_rupic

– Nisam videla nigde da je počeo ali sam primetila da mi ništa ne ide tako lako, sve se dodatno komplikuje...Meni trenutno najviše utiče na ispite jer je ispitni rok, ali valjda će se završiti sve kako treba. Nadam se da na ljubav ne utiče. Konkretno ništa se loše nije dogodilo ali ja se osećam kao sam u PMS-u, a nisam – izjavila je Va Vana.
 

Photo: Instagram/vanjaveljic.official

Photo: Instagram/vanjaveljic.official

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence