Pretraži

„NAŠA SLIKA JE BILA NA FRIŽIDERU“: Ana Lazarević otkrila kako je njena i Jankova veza prihvaćena od strane njihovih porodica

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

O odnosu ovog para dugo se spekulisalo. Oni se poznaju još od samih početaka na Jutjubu, a vremenom kroz podršku koju su pružali jedno drugom izrodila se ljubav.



Iako su godinama poricali da između njih postoji nešto više od prijateljstva, njihovi fanovi i pratioci nisu prestajali sa spajanjem ove dve mlade zvezde.

Zato su svi oduševljeno dočekali njihovu nedavnu objavu, u kojoj su potvrdili da su već duži vremenski period u vezi.

Ana i Janko su u poslednjih nekoliko dana snimali dosta lajvova, a u jednom od njih su se dotakli i toga kako su njihovi roditelji reagovali na činjenicu da su zajendo.

Moja mama je bila za to baš, njegovi takođe. Sećam se kad sam došla u Vranje prvi put kod Stefana, mislim nije bio prvi put, drugi put, ali prvi put otkad smo kao bili u vezi. Ja dolazim, a na frižideru vidim naš magnet, slikali smo se za jedan video, mislim da je to Stefanov video neki, od te slike smo napravili magnet i ta slika bleji na frižideru i ja gledam i bilo mi je prelepo – ispričala je Ana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence