Pretraži

Naša influenserka saznala za tešku dijagnozu, u suzama podelila potresne vesti: „Slomila sam se na hiljadu delova u sekundi, ništa nije ukazivalo na problem“

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/dayasbeautycorner

Srpska influenserka i tiktokerka Danijela Stanković (33) na svom Instagram profilu sa javnošću je podelila potresne vesti o teškoj dijagnozi sa kojom se suočila.

Danijela je putem Instagrama objavila fotografiju sa suzama u očima, a uz to je ostavila komentar:

– I kad vas život slomi na sitne komade, podignite glavu, borite se!

Danijela je potom otkrila detalje.

14 sati, stigao je histopatološki nalaz, imaš rak. Strah je obrnuta želja. Ja sam od prvog momenta bila spremna na ove rezultate, osećala sam, bojala sam se, ne možete da se ne bojite jer je nešto što vas slomi na 1.000 delova u sekundi. Deluje zastrašujuće, ali ja sam strašnija. Ostaviću ovo ovde da me jednog dana podseti na to koliku snagu mi krijemo u sebi. A vas da podsetim da odete na redovan pregled, da budete sebi važne – napisala je Danijela.

Kako je istakla u intervjuu za domaće medije, ona je redovno išla na preglede.

Išla sam na 6 meseci do godinu dana, ali nikada ništa nije ukazivalo na problem, sem 2 mala mioma na početku. Sa 31 godinu sam saznala da imam miome na materici, ali po tadašnjoj doktorki, nije bilo ništa alarmantno – rekla je ona na početku razgovora, a onda je otkrila da li je imala neke simptome.

Što bi moj lekar rekao, rak ne boli. Ali ja sam zbog bolova u desnom jajniku, koji je bio jako probadajući i sve učestaliji otišla da se pregledam na još nekom mestu. Bilo mi je nemoguće da 2 mala mioma daju takve bolove… Međutim, kako sam otišla po još mišljenja, saznala sam užasne stvari, a to je predkancerogeno stanje, miomi kojih ima dosta više i endometrioza na materici – naglasila je ona za „Stil.kurir“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence