Pretraži

Nakon raskida spakovala kofere i napustila zemlju: Anja Bla novim snimcima uputila javnu provokaciju Baki Prasetu (FOTO/VIDEO)

Influence
3
Foto.Printscreen/Instagram:anjablaa

Nakon raskida Anje Bla i Bake Praseta koji je podigao veliku prašinu u javnosti, jutjuber se nekoliko puta oglašavao govoreći o njihovoj vezi i razlozima raskida i iznoseći brojne detalje, dok je influenserka kroz nekoliko storija otkrila kakvi su njeni dalji planovi.

Iako su važili za jedan od najpopularnijih influenserskih parova, Anja i Baka su nakon četiri godine, na iznenađenje svih fanova, prekinuli vezu.

Do raskida je došlo na jutjuberovu inicijativu, te je on u jednom klipu otkrio da smatra da ne može da ostvari sve poslovne ambicije jer ima zadršku zbog veze sa Anjom.

I dok se on nakon raskida oglašavao više puta, influenserka se oglasila samo jednom i istakla da dok je ona prošla sve njegove „testove“, on je na ovom pao i izabrao novac umesto nje.

Nakon toga, Anja je nastavila sa deljenjem svoj uobičajnog sadržaja, te je između ostalog podelila da je spremna za još jedan put.

Poznato je da je influenserka veliki ljubitelj putovanja, kao i da neretko posećuje brojne egzotične destinacije. Ona je nedavno posetila Španiju, nakon koje je nekoliko dana provela i u Crnoj Gori, a sada je sa jednom drugaricom ponovo spakovala kofere i napustila zemlju.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Ono što mnogima nije promaklo jesu snimci koje je Anja izbacila na TikTok, a koji su protumačeni kao otvorena provokacija Baki Prasetu. Između ostalog ona se snimila u crvenoj haljini, sa velikim izrezom preko stomaka, a pored njenog izgleda, veliku pažnju je privukla i pesma uz koju se snimila.

Anja je zaigrala uz jednu od novih pesama Teodore Džehverović, a stihovi „Ma koliko me dugo ostavljaš, kako te nije stid o moja tugo, ma nemoj više da me pozdravljaš, čekaj da ti jave da za mene si umro. Nema više vremena za nas, moja tugo, bolje useli se kod nekog drugog“ su izazvali lavinu komenatra s obzirom na to da se Baka nakon raskida iselio iz njihovog zajedničkog stana.

@anjablaa♬ ostavljaš – 🪐

Komentari (3)

  1. Svaka čast anja ne osvrcise devojko budala teška samo misli na pare takav dijamant da izgubi stvarnoj srpska. Budala

  2. Uh sto je to dobro kada neki anonimusi koji se bave nicim mogu samo da spakuju kofere i napuste zemlju dok radnicka klasa dize kredit za odlazak na more.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence