Pretraži

Nakon raskida sa Uki Q, Lux se uselio u novi stan: Poznati influenser pokazao svoj novi raskošni dom, sve PRŠTI od luksuza! (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:lukabojovic23

Influenser Luka Bojović, poznatiji na društvenim mrežama kao Lux, pohvalio se svojom novom nekretninom koja odiše luksuzom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

Svoju influens karijeru Lux je započeo kao gejmer – jutjuber, a posle toga se upustio i u vlogovanje, ali i putovanja. Sve zanimljive detalje iz svog života  delio je na svojim društvenim mrežama, a sve to je podiglo njegovu influens karijeru na viši nivo.

Javnosti je još više zapao za oko kada je otpočeo romansu sa influenserkom Uki Q, sa kojom je donedavno bio u vezi.

Oni su bili u ljubavnom odnosu nešto više od godinu dana, a za to vreme su putovali zajedno i sve to objavljivali na društvenim mrežama. Međutim, ovaj par je nedavno iznenadio javnost informacijom o raskidu, a ova neočekivana vest šokirala je njihove brojne fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

Kako svaki raskid ili težak životni period zahtevaju neku promenu u životu, Luka je tako odlučio da napravi veliki korak i promeni stan u kom je živeo.

Naime, influenser se na svom Instagram profilu pohvalio fotografijama i video snimkom iz svog novog doma koji odiše luksuzom.

Na njegovom Instagramu se mogla videti prostrana dnevna soba, kupatilo, spavaća soba, dok ostale prostorije nije otkrivao.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste što preko celog zida se nalazi polica za njegove mnogobrojne patike, kojih je očigledno veliki ljubitelj.

S obzirom na to da mu je snimanje posao, nije nemoguće da će u narednom periodu Luka objaviti i video snimak celog stana kao što inače i rade jutjuberi kada se usele u novu nekretninu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence