Pretraži

Nakon jezivih pretnji, Sara Tkd doživela još jednu neprijatnost (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Naime, mlada Sara objavila je Instagram story gde je navela da se neprijatna scena dogodila pre mesec dana, pa iako je isprva mislila da ne govori o tome, nije više mogla da ćuti i trpi.

Kako je navela, njoj je neko izgrebao automobil i ukrao registraske tablice.



  • Pored svih onih problema koji su se izdešavali u prethdnom periodu, uopšte nisam imala živaca da snimam, ali sad moram da kažem da mi je pre nešto više od mesec dana neko na parkingu tržnog centra skinuo tablice na kolima, izgrebao auto nekim oštrim predmetom, možda ključem, svuda, sa svih strana – uzrujano je objašnjavala ona i poručila:
Screenshot: Instagram/saratkd7

Screenshot: Instagram/saratkd7

 

  • Pretpostavljam da se dotična osoba pohvalila negde, tako da ako imate bilo kakvu informaciju, sledi novčana nagrada za to – rekla je ona i pokazala pomenuti automobil na kojem se jasno vidi da nedostaju tablice.

Podsećamo, influenserka je pre dva dana javno progovorila o pretnjama koje dobija.

– Citiram rečenicu: "I tebe ću ubiti i staviti u zamrzivač, ne boj se, neće to dugo trajati", bila je samo jedna u nizu od jezivih pretnji. Ista ta osoba je navela da joj je cilj da neko digne ruku na sebe u smislu suicida i mislim da je sada vreme da se priča na tu temu jer nažalost danas se to sve češće dešava posebno kad su mladi u pitanju. Konačno ću progovoriti o slučaju o kom sam dugo ćutala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence