Pretraži

Nakon izjava zbog kojih se našla na meti osuda, Zorannah objavila šta je radila dok je bila u ilegali

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Jutjuberka i influenserka, Zorannah nakon izjave, da za nju muškarci iz Srbije ne postoje, našla se na meti osuda. Blogerki su ovu izjavu zamerili kako fanovi, tako i mnoge poznate ličnosti. 

Ona je nakon što se podigla prašina u medijima, pokušala da objasni svoju izjavu snimivši video za svoj jutjub kanal, a onda se na neko vreme povukla sa društvenih mrežaNakon kraće pauze, Zorana je podelila na svom Instagramu šta je zapravo radila sve vreme dok nije bila aktivna na istom i tom prilikom se izvinila prijateljicama čija otvaranja modnih ateljea je propustila, uz poruku da one znaju da je ona uz njih i da će ih prvom prilikom posetiti. 

Influenserka je podelila i da su u završnoj fazi njeni novi proizvodi koji će se uskoro naći u prodaji, na kojima je je ona radila duži period i da se raduje tome. 

A današnjom objavom zaintrigirala je javnost

Naime, svi koji prate Zoranu znaju da je veliki ljubitelj tetovaža i da ih ima u većem broju, a sada je iznenadila sve novom tetovažom koju radi. 

Photo: Instagram/ zorannah

Photo: Instagram/ zorannah

U opisu fotografije jutjuberka je napisala ,,1/3 today" , što je navelo fanove da pomisle da slede nove tri tetovaže, a za sada nam ostaje samo da čekamo i vidimo šta je to što je Zorana odlučila da zabeleži na svome telu

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence