Pretraži

Nakon brojnih skandala, kontroverznih snimaka i bizarnih poteza konačno rešio da se „smiri“: Poznati influenser postaje otac!

Influence
1
Photo: Instagram/loganpaul

Vernim pratiocima strane influens scene mora da bude poznato ime Logana Pola, jer godinama uz njegovo ime provlačili su se epiteti „kontroverzni“, „skandal“, „drama“.

Jedan od najpoznatijih Jutjubera svojevremeno je svojim bizarnim postupcima privlačio veliku pažnju pratilaca.

Na primer, svi koji duže prate dešavnja na Jutjub sceni, ne mogu da se ne sećaju priče o navodno „novoj gej aferi„, nakon što je isplivao privatni snimak dvojice muškaraca, od kojih je jedan navodno bio popularni jutjuber.

Međutim, on nije potvrdio, niti demantovao da je on na videu.

Nedugo nakon snimka koji je postao viralan, jutjuber se oglasio na Twitteru gde je napisao da će objaviti ceo snimak ukoliko dobije 100 hiljada pratilaca.

Ovo je bio samo jedan od skandala koji je pratio popularnog jutjubera. On se svojevremo našao u velikom problemu nakon što je u jednom od svojih videa prikazao scene jednog tragičnog događaja, ali je i srušio internet kada je organizovao boks meč sa drugim jutjuberom.

Ipak, 2022. godine dolazi do preokreta u njegovoj biografiji. Naime, 2022. godine Logan je počeo da izlazi sa danskom manekenkom Ninom Adgal.

U julu 2023. godine u medijima je osvanula vest kako je influenser zaprosio manekenku na jezeru Komo u Italiji, a sada je poznati par odlučio da proširi svoju porodicu.

Tridesetdvogodišnja manekenka i dvadesetdvogfišnji influenser obradovali su svoje fanove fotografijom na kojoj su pokazali snimak ultrazvuka na kojima se vidi da je manekenka trudna.

„Još jedan Paul stiže ove jeseni“, napisao je influenser, a ova objava naišla je na veliki broj čestitki od strane mnogobrojnih fanova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Logan Paul (@loganpaul)

Ova objava takođe je navela mnoge da se zapitaju da li ova prekretnica u njegovom životu znači i kraj njegove „skandal“ karijere.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence