Pretraži

„Najviše ogovaramo ljude iz posla“: Anastasija Grujić i Andrija Jo otkrili tajne influens sveta, pa progovorili o njihovim najvećim blamovima (VIDEO)

Influence
0
Foto: IDJTV

Influenserka Anastasija Grujić i njen kolega i prijatelj Andrija Jo progovorili su o njihovim blamovi i otkrili koga najviše ogovaraju kada se radi o javnoj sceni.

Influenserska prijateljstva na javnoj sceni nisu retka, a takvo jedno prijateljstvo traje već godinama između Anastasija i Andrije. Njih dvoje važe i za jedne od najpopularnijih mladih influensera na domaćoj sceni, a Anastasija je sve zapaženija i od strane brojnih velikih modnih kuća, te joj mnogi predviđaju blistavu karijeru.

Njih dvoje su se sada našli u najnovijem izdanju IDJQuiz-a i otkrili brojne tajne jedno o drugom, ali su progovorili i o kolegama i priznali da li i koga ogovaraju.

Na pitanje ko se više puta izblamirao u javnosti, Anastasija je dala nedvosmislen odgovor i otkrila da je to Andrija.

„Da. Ali koji? Siguran sam da da, ali koji?“, rekao je mladi influenser, a potom je Anastasija otkrila nekoliko situacija koje prošle sa drugom.

„Ne znam, Andrija svaki put ima neki problem. Znači od kako smo počeli da se družimo ima neki problem. Krenemo na put, stignemo do granice, on zaboravio pasoš. Izađemo u grad, on ostavi upaljenu rernu, zapali mu se kuhinja. Kada krenete sa njim, znate da vas nešto čeka. I brzoplet je jako i u pogrešnim trenucima zna da izgovori nešto što ne treba da izgovori“, otkrila je influenserka.

„Je l’ znaš da sam bio u Hrvatskoj četiri dana i da mi je pegla radila sve vreme, stara pegla? Al’ dobro je što nisam uopšte znao da mi pegla radi, inače bih se stresirao. Kad sam došao kući, a ono smrdi ceo stan. Često znam da lupim glupost, al’ takav sam, što na um to na drum“, rekao je Andrija.

Potom je na pitanje koga najviše ogovaraju, Anastasija dala iskren odgovor i rekla da su u pitanju kolege iz posla.

„Možda ima jedna, dve osobe, ali mi iskomentarišemo nešto ne da ih vređamo, nego zezamo se. Bacamo fore, samo kad nam je neki video krindž, onda mi prosledimo i budemo kao „Vidi ovo, hahahah“, i to je jedino“, objasnio je influenser.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence