Pretraži

NAJPOPULARNIJA TIKTOKERKA POKAZALA SA ČIME SE BORI: Mnogi je hvale zbog ovog poteza (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/alix_earl

Aliks je preko noći postala senzacija na internetu,  a najviše na TikToku gde svakodnevno deli svoj život sa pratiocima. Svaki njen video broji milionske preglede, a devojčice i devojke širom sveta se ugledaju na nju, proizvode koje koristi i odeću koju nosi.



Neko vreme je bio i aktuelan trend "Šta bi Aliks uradila" gde su se devojke snimale u različitim situacijama, u školi, pred izlazak, sa drugaricama i kada bi trebale da donesu neku odluku one bi se zapitale ovo pitanje.

Sada je popularna influenserka jednom kratkom objavom na TikToku pokupila još više simpatija na ovoj društvenoj mreži. Ona je više puta pričala o svojoj borbi sa aknama, čak je pila i lekove zbog ovog problema, a sada je sa svojim pratiocima pokazala njenu kožu bez filtera.

Vaša koža je normalna: filter za lepotu može sakriti puno – napisala je Aliks.
 

@alixearle

Anyone out there feeling insecure about your skin just know its normal and it gets better 🫶🏼
♬ golden hour – Ruel Remix – JVKE

Ovom porukom je istakla koliko su društvene mreže nerealne te da se devojke često zboh njih osećaju loše. Beauty filteri svakoga čine savršenim, čak i onda kada to nije tako.

Svako ko se oseća nesigurno u vezi sa svojom kožom, neka samo zna da je to sve normalno i da postaje bolje. Borim se sa aknama od srednje škole i znam koliko se užasno možeš osećati. Ali to se događa svima, zato se nemoj nervirati – napisala je ona u komentarima.

Aliksina otvorenost je oduševila njene pratioce koji su se složili da će ovakvim stavom i priznanjem pomoći mnogim devojkama koje se osećaju nesigurno.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence