Pretraži

,,NA TIKTOKU IMA LOŠEG SADRŽAJA“: Lea Stanković iskreno o popularnoj društvenoj mreži (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Lea je istakla da je napravila profil na TikToku pre svih nakon što joj je drugarica pokazala pomenutu aplikaciju.

– TikTok je bila platforma koja je bila dosta popularna među mlađom publikom i ja sam ga otvorila jer mi se dopala mreža. Tada su se generalno snimale samo koreografije. Pojavi se neka popularna pesma i rade isti ples, što je bila kao neka vrsta izazova. Meni se TikTok jako dopadao iako je dosta drugačiji format od Youtube-a i Instagrama – otkrila je ona.

Stankovićeva je primetila da TikTok ima dobre i loše strane.



– Istina je da se tamo ne koristi skupa oprema, kamere i sve ono u šta sam ja godinama ulagala, već se snima isključivo telefonom. Jednostavno mislim da je to nešto što je popularno, meni se sviđa, kreativan je. Ima loših sadržaja tamo, ima nečeg što lično ne bih pratila, ali takođe smatram da ima jako kul stvari i sada to nisu samo koreografije. Ima raznih videa, travel videa, mini vlogova u trajanju od minut i ima bjuti videa. Mislim da za svakoga ima po nešto – objasnila je jutjuberka i dodala:

– Ne mislim da će TikTok ugasiti Instagram ili Youtube, jer su to tri potpuno različite platforme i nekako za svakoga ko šta voli.

Lea je priznala da je uspostavila mnogo saradnja na TikToku sa različitim brendovima.

– To ne znači da su se oni okrenuli TikToku i da više nema saradnji na Instagramu ili na Youtube-u, već se posao samo proširio. Ako želite da opstanete u ovom poslu, morate da pratite stvari koji su danas popularne iako sam malopre rekla da ne morate da ispratite svaki trend. Ne morate svaki, ali morate ići u korak sa vremenom – zaključila je jutjuberka.

Pogledajte novi "HOT ID" i saznajte šta je Lea rekla o motivaciji, lepoti, zavisnosti, krindžu i budućnosti:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence