Pretraži

Na putovanju mu se pridružila ONA: Andrija Jo otkrio u čijem društvu uživa u evropskoj metropoli

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni influenser Andrija Jo otputovao je u Amsterdam posebnim povodom, a sada je pokazao i ko je odlučio da mu se pridruži na ovom putovanju.

Pre nekoliko dana Andrija se pohvalio svojim pratiocima na Instagramu da je otputovao u Amsterdam i to kako bi prisustvovao večeri na koju ga je pozvala umetnica nominovana za Gremi nagradu.

„Dobar dan i dobro veče iz Amsterdama. Prvi dan ljudi i ja sam se sredio, pošto večeras idemo na veoma bitnu večeru. Jedna umetnica koja je nominovana inače za Gremi nagradu, a pored toga je i Art direktorka Kamili Kabeljo i Lil Nexisu me je pozvala na večeru gde će biti još umetnika, glumaca, pevača i verujem da će biti zabavno večeras“, objasnio je on tada svojim pratiocima.

Po svemu sudeći influenseru se na ovom putovanju priključila i jedna ženska osoba koja je zbog njega putovala čak 6 sati, a radi se o njegovoj sestri.

„Sestra: Treba mi 6h autom do Amsterdama da dođem da se vidimo i izađemo“ napisao je Andrija citirajući sestrine reči, pa dodao:

„Ja: Ajde!“bio je njegov kratak odgovor, uz snimak sa sestrom iz automobila, te je evidentno da su njih dvoje odlučili da zajedno provedu vreme u jednoj od najlepših evropskih metrolopa.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Nakon ovog storija usledilo je još nekoliko na kojima je influenser sa svojim pratiocima podelio kako uživa sa sestrom.

On je pokazao kako se oduševio automatom za meso i burgere, iako ovakva ishrana nije u skladu sa njegovim novim odlukama koje je nedavno podelio na svojim društvenim mrežama kao motivaciju za sve da promene svoj način života. Nakon toga je usledilo fotografisanje, ali je influenseru zasmetala jedan stvar.

„Znaš kako ti lepo izgleda kosa na vetru ajde da te snimim“, citirao je on ponovo reči njegove sestre, pa kratko dodao:

„Kosa na vetru“, uz snimak sebe i vetra koji mu je onemogućavao da napravi kvalitetnu fotku.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Nakon ovoga brat i sestra su posetili i luna park, pa na jednu žurku na kojoj su se nesumnjivo odlično proveli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence