Pretraži

,,NA PRVU MI JE BIO SLADAK“: Ruža Rupić otkrila kako je upoznala svog dečka i zbog čega je krila vezu od javnosti

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTube

Ruža je nedavno ekskluzivno za IDJTV izjavila da je izuzetno srećna sa Stevanom, a sada nam je otkrila kako se upoznala sa njim, ali i kada je počela njihova veza.

– Upoznali smo se tako što je meni menadžer promenio bend. Ja sam ušla u studio i na prvu je on meni bio sladak, ali nisam želela da mešam privatno i poslovno i stavila sam sebi blokadu. Imali smo probe, to je mesecima trajalo, a kada je došao moj rođendan ove godine počeli smo više da se čujemo. Na mom rođendanu smo počeli da pričamo i posle toga smo krenuli malo više da se čujemo preko Facetime-a. Desilo se – rekla je Ruža.Pevačica je priznala da su krili da su zajedno da ne bi osećali pritisak pripadnika sedme sile.

  • Nisam znala ni kako će on da reaguje na to. Htela sam da to čuvam za sebe. Razgovarali smo mi o svemu tome. Što se toga tiče odlučili smo da objavimo. Svakako smo non stop zajedno, radimo zajedno, tako da nema potrebe da se krije – objasnila je pevačica, koja nije želela da kaže koliko dugo su zajedno.

Podsetimo, Ruža Rupić je 16. avgusta proslavila svoj 19. rođendan, a sudeći po njenim rečima ona je započela vezu sa njim nakon toga. Na osnovu toga pretpostavljamo da su u vezi manje od dva meseca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You🍀❤️

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic) on Oct 3, 2020 at 11:42am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence