Pretraži

„NA POČETKU JE BILA ZABRANJENA LJUBAV“: Popovska o odnosu sa Reljom i razlici u godinama (VIDEO)

Influence
0
Screenshoit: Youtube/IDJTV

Kao što je već poznato, Relja i Teodora su uplovili  u vezu pre četiri meseca, a njihov odnos podigao je veliku prašinu u javnosti zbog razlike u njihovim godinama.



Otkako su počeli da se zabavljaju, tiktokerka i izvođač redovno sa fanovima dele zajedničke trenutke i pokazuju kako uživaju.

Međutim, pojedinima je zasmetala razlika u njihovim godinama, koja iznosi 7 godina, a iako se i sam par u više navrata šalio na tu temu, Teodora je priznala za IDJHOT kamere da su joj te osude na početku itekako smetale:

Još kada sam objavila Tiktok video u crnoj haljini, kada je me je Relja ispalio za dejt, svi su znali da sam zaljubljena u njega. I on je u mene bio, ali zbog razlike u godinama je to bila neka zabranjena ljubav. Međutim, u jednom renutku više nismo mogliu da izdržimo i svi razlozi da ne budemo zajedno su pali u vodu – otkrila je ona.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte šta su Teodora i Relja rekli o zajedničkoj pesmi "Haos, lom", da li planiraju još neku saradnju, ko je tvrdoglaviji u vezi i kako su podnosili negativne komentare na račun njihove razlike u godinama:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence