Pretraži

NA KORAK OD POMIRENJA: UkiQ i Barbi Afrika zakopale ratne sekire?

Influence
0
Photo: Instagram/barbiafrika.official Instagram/uki_q

Popularna tiktokerka UkiQ ima čak milion pratilaca na toj društvenoj mreži, pa i ne čudi što je mnogi smatraju svojim idolom. Ona se oglasila na svom jutjubu i objasnila da ona nije nikakav začetnik nove vere i da su to osmislile osobe koje njoj pre svega žele da napakoste. 



  • Toliko mi je neizmerno žao što se uopšte moje ime provlači kroz tako nešto odvratno i što su određene persone ukaljale moje ime, pa zapravo sve to meni na grbaču naslagale. To je sve krenulo kao dečija izmišljotina. To su deca koja nemaju pažnju roditelja, koja su bila dovoljno pametna d shvate šta će dići prašinu – rekla je između ostalog Una u videu. 

Nakon objavljivanja istog, tiktokerka je dobila pregršt pozitivnih komentara podrške, na čemu se zahvalila na svom Instagram nalogu, a jedan deo je posebno zaintrigirao fanove. 

  • Video je izašao, toliko od mene. Hvala ljudima koji su tu, hvala na razumevanju i podršci. Takođe, bez obzira što nismo u dobrim odnosima, hvala na kolegijalnosti i realnosti jutros u emisiji – poručila je ona preko svog storija, a obožavaoci su odmah shvatili da se radi o Barbi Africi, koja je to jutro gostovala na jutarnjem programu, gde je Unu, iako nisu u dobrim odnosima, odbranila od priča koje kruže internetom i objasnila da ona nema veze sa kultom koji zaživeo preko noći. 

Posle njene javne zahvalnosti, mnogi fanovi su počeli da pišu kako je ovo znak da će se loši odnosi između njih dve rešiti. 

Screenshot: Instagram/ uki_q

Screenshot: Instagram/ uki_q

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence