Pretraži

„MUVALA ME JE PROFESORKA“: Lazar Filipović iznenadio priznanjem (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/lazarfilipovicc

Mladi tiktoker proslavio se snimcima u kojima deli savete za "skin-care" rutinu, a pored toga, on često deli iskustva sa psihoterapije.



Ipak, neretko prepričava i događaje iz privatnog života, a tako je bilo i ovog puta, kada se prisetio jedne neprijatne situacije u kojoj se našao u srednjoj školi, a kada mu se, tvrdi Lazar, profesorka otvoreno nabacivala.

  • Profesorka u srednjom me je otvoreno muvala. Išli smo zajedno na jedno takmičenje gde je ona mene vodila i ja sam morao da presvučem košulju i to sam hteo da uradim iza automobila na parkingu – započeo je on i dodao:

  • Ona je krenula da mi se približava dok sam bio bez majice i rekla "Lazare, kakav si kao neki Hamlet, sad ću da te slikam" i izvadila telefon i upalila kameru – iznenadio jeon svojom pričom.

@lazar.filipovic

sta biste vi uradili na mom mestu?🤔 ig:lazarfilipovicc #lazarfilipovic
♬ Stories 2 – Danilo Stankovic

Kako je dodao, on se odmah obukao i pobegao, nakog čega se ponašao kao da se ništa nije desilo. Međutim, bilo mu je jako neprijatno.

Iako ljudi na ove priče, jer sam muškarac, reaguju sa pohvalama jer me je muvala profesorka, meni je bilo jako neugodno – zaključio je on u snimku koji je postvio na Tiktok-u.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence