Pretraži

,,MUŠKARCI SE BOJE DA MI PRIĐU“: Dunja Jovanić otkrila kakve muškarce voli

Influence
0
Screenshot: Instagram/ imfashionbabe

Dunja Jovanić sa pratiocima na Instagramu rado deli savete, iz sveta mode i lepote, anegdote iz svog života, pokreće bitne teme, a iako je veoma komunikativna, u razgovoru za hrvatsko izdanje magazina Story otkrila je da teško pušta ljude u svoj život. 



– Iako sam ja veoma komunikativna, nasmejana i znam s ljudima, takođe sam dosta zatvorena i jako teško puštam ljude u svoj život. Imam jako mali krug prijatelja i to je jednostavno nešto što je u mojoj prirodi, ali moram priznati da sam još zatvorenija od kada se bavim javnim poslom, jer nikad ne znate zašto neko želi da vam priđe, da li je to da bi dobio nešto od tog prijateljstva, bio poznat ili nešto treće, kaže Dunja.

O svom ljubavnom životu ne priča u javnosti i vešto ga krije, a otkrila je i kakve muškarce voli.

– Postoji pravilo koga se držim i koga ću se uvek držati, a to je da svoj privatni život ne otkrivam i ne delim sa svetom, jer se tiče mog privatnog mira koji mi i te kako odgovara. Što se tiče muškaraca, ne postoji poseban tip kojem težim, ali volim oštroumne, pametne, zrele, uspešne muškarce koji znaju što hoće, znaju ceniti i poštuju sve ono što sam ja, iskrena je Dunja.

Da se muškarci "boje" uspešnih i ostvarenih žena potvrđuje i sama influenserka.

– Čim je žena ostvarena i uspešna, muškarac smatra da za njega tu nema mesta i da neće imati čime da je očara, tako da su baš retki ti muškarci koji imaju hrabrosti da priđu, rekla je Jovanićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence