Pretraži

MRZI NEPRAVDU: Sara Tkd spasila devojku od manijaka

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Naime, ona se našla na parkingu u  jednom tržnom centru kada se zamalo desio okršaj jednog čoveka i mlađe devojke, što je Saru izrevoltiralo, pa se o tome oglasila putem svog storija. 

  • Bravo legendo. Objasniću vam kako jedan muškarac, levo u škodi, ne treba da se ponaša, šta god da je – napisala je ona uz fotografiju sa lica mesta, pa se posle nadovezala. 


  • Mrzi me da ovo snimam, ali biću kratka. Radi se o ona dva automobila sa prethodnih storija. Devojka iz audija je htela da parkira, ali bilo je usko i devojka je otišla na drugo parking mesto. Ne znam šta je čovek iz škode utripovao, pa je krenuo da se nabija uz nju sa strane i cima kao da će da je udari sve vreme. Naravno legao je na sirenu, bez ikakve poente. Ajde da je napravila neki prekršaj u saobraćaju, nego devojka hoće najnormalnije da parkira. Pritom, vidi da je sama, tiha, nežna i povučena. Zatim, lik izlazi i ide na nju, ja ne kapiram zaista. Pritom, u kolima mu je žena koja je trudna, eto. Naravno, kada se sastave moj karakter, jezičina itd i da mrzim nepravdu, pritom da je i devojka sama, nemam reči. Ja da sam muško baš bi me bilo sramota – zaključila je Sara u svom obraćanju na storiju, a zatim se oglasila i pomenuta devojka. 

  • Hvala Sari i njenim roditeljima koji su me spasili od manijaka – napisala je devojka uz ripostovan Sarin stori. 

Screenshot: Instagram/ saratkd7

Screenshot: Instagram/ saratkd7

 

Screenshot: Instagram/ saratkd7

Screenshot: Instagram/ saratkd7

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence