Pretraži

„Moram vas podsetiti na moju visinu!“ Našu influenserku spajali sa Moto GP vozačem, a ona jednim komentarom stavila tačku na spekulacije i nasmejala sve (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/grujic_anastasija

Influenserka Anastasija Grujić bila je nedavno na sportskom događaju Moto GP zbog čega su je mnogi spajali sa jednim od vozača, ali je ona odlučila da stavi tačku na nagađanja i otkrije da li je to istina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAŠA (@grujic_anastasija)

Anastasija Grujić važi za jednu od naših poznatijih influenserki, a od početka svoje influens karijere, mnoge modni brendovi angažovali su je za razne kampanje, a o njenom uspehu svedoče i mnogobrojni fanovi koji prate svaki njen korak putem društvenih mreža.

Iako se ona bavi influensingom i snimanjem za Jutjub, a i Tiktok, činjenica je da je moda nešto u čemu ona uživa.

Ona se ovog puta našla na ne tako svakidašnjem događaju, a u pitanju je Moto GP. Tom prilikom ona je objaviljavala razne Instagram storije, a zbog jednog se našla na meti glasina da je u vezi sa jednim od vozača po imenu Fabio.

Anastasija je ubrzo to na svom Tiktok nalogu prokomentarisala i na šaljiv način demantovala da Fabio koji je bio jedan od vozača tog dana i ona nisu u emotivnom odnosu.

@tasaanastasija 200 na sat u krivinuu #motogp #anastasijagrujic ♬ Walking Around – Instrumental Version – Eldar Kedem

“Poslali su mi ljudi da mi je Fabio novi dečko, moram vas podsetiti na moju visinu od 182”, izjavila je Anastasija i time stavila tačku na nagađanja o njenoj vezi sa vozačem Moto GP-ja.

Influenserka vešto čuva svoj ljubavni život od očiju javnosti, te se ne može sa sigurnošću tvrditi da li je sada emotivno ispunjena ili pak solo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence