Pretraži

MOGAO JE DA ZADRŽI SVOJE DOSTOJANSTVO: Princeza Psiho oplela po Voyage-u zbog toga što je uzeo nagradu za jutjubera godine

Influence
0
Photo: Instagram/petrovic_nena/voyage.mp3

Voyage je tom izjavom digao veliku prašinu u medijima, a s obzirom na to da se slegla pitali smo Princezu Psiho da je prokomentariše.

  • Meni je to malo mnogo odvratno zato što je taj isti Voyage tom istom Andriji radio pesmu. Onda su došli u emisiju, gde će on da proziva osobu kojoj je radio pesmu. Ako toliko ne valja, zašto si prihvatio ti da mu radiš pesmu, aranžman i produkciju. Praktično ta numera je njegova, a Andrija je pevao – rekla je jutjuberka.


Ona se dotakla činjenice da je Voyage dobio nagradu za jutjubera godine iako je pre toga govorio da jutjuberi nikada ne mogu biti u rangu pevača.

  • Poenta svega toga je neko uveličavanje sebe da biste spustili druge, a onda dođe manifestacija i vi prihvatite da uzmite u ruke nagradu za jutjubera godine. Mislim stvarno mogao je makar da zadrži svoje dostojanstvo. To sam ja izjavila iste sekunde. Trebalo je da dođe i kaže: "Ne, ja sam pevač, a ne jutjuber." – dodala je Nena.

Princeza je otkrila kako gleda na činjenicu da neki pevači prozivaju jutjubere jer se bave i pevanjem.

  • Ja bih sve te pevače pitala: Po čemu čistačica ili medicinski radnik mogu da postanu pevači, a jutjuberi ne? Da li se tu sudi o talentu ili o profesiji? Ja znam da je Milan Stanković medicinski tehničar. Isto tako smo mi jutjuberi. Možda nekad budemo pevači ako budemo imali talenta i mogućnosti. Previše pevači stavljaju jutjubere pod jedan koš. Mislim da tu treba da se vaga: ovaj je dobar, a ovaj loš. Ne kao svi su oni luzeri, svi oni ne znaju da pevaju. Na primer Ruža Rupić peva bolje od pola estrade – zaključila je Princeza Psiho.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence