Pretraži

MNOGO PEVAČA DANAS NA SCENI NE ZNA DA PEVA A BAVI SE TIME: Đota otkrio šta misli o jutjuberima pevačima (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/djotafreestyle

Ambiciozni jutjuber samo za IDJTV otkrio je kako je proslavio ovaj uspeh i kako pronalazi inspiraciju za snimanje videa.

– Pošto je bio karantin ja sam to proslavio na mnogo drugačiji način nego što sam očekivao da će to biti, tako da smo sa društvom dok smo bili u karantinu u jednom hotelu proslavili svi zajedno i iskreno bilo mi je baš drago, kao da mi je 18. rođendan. Što se ideja tiče, nešto smislim sam, a čak često i kad pomislim da sam smislio nešto sam vidim da su stranci to već snimali, tako da ne možete ništa novo da izmislite a da već nije rađeno u svetu – rekao je Đota.



Kako je u dugoj vezi, nas je zanimalo kako njegova devojka reaguje na to što je on miljenik ženskog pola.

Marija ne zna za to, tako da nemojte da pišete ništa o ovome (smeh).  Pa ne, Marija je, ne mogu da kažem navikla na to, ali pomirila se sa tim da devojke često priđu da se slikaju, i onda sam joj objasnio i ona je mogla da se uveri već smo skoro dve godine zajedno, da ona nema razloga da brine i eto na neki način sam steko njeno poverenje koje ne želim da ispustim – iskren je bio on.

Za kraj, iskreno mišljenje izneo je kada smo ga pitali šta misli o jutjuberima pevačima.

– Ljudi često kažu da oni ne bi trebalo da se bave stvarima kojima se zapravo ne bave, a mnogo pevača danas na sceni zapravo i ne zna da peva a bavi se time, tako da jutjuberi rade to čisto onako iz zezancije da bi držali aktivnost na kanalu, i ja to skroz podržavam. Čak i ja imam jednu pesmu na svom kanalu, nisam je ja pevao već je neko drugi to pevao za mene, ja bih to opet uradio. Kad se gledaju pregledi, jutjuberske pesme su dosta popularne imaju više desetina, čak i miliona pregleda, skroz podržavam to i ja da malo bolje pevam i ja bih snimio pesmu – završio je on.
 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence